Rađa: Janica ima znanja i iskustva da pokrene promjene

Foto:/Snimka zaslona

Vlada bi na današnjoj sjednici trebala potvrditi Janicu Kostelić kao doministrica sporta u ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta (MZOS).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imenovanje najuspješnije alpske skijašice u povijesti Zimskih olimpijskih igara izazvalo je raznovrsne komentare. Nakon čestitki, krenuli su i napadi. Kritike se odnose na Janičinu naobrazbu, iskustvo i znanje.

Dino Rađa je u Dnevniku 3 rekao da svaki vrhunski sportaš ima kompetencije za rješavanje problema u sportu i da ih ljudi često podcjenjuju.

“Želim joj sve najbolje i nadam se da će dobiti odriješene ruke i autonomiju prilikom rješavanja problema sporta. Ne treba očekivati da će se svi problemi riješiti u pet minuta. Mislim da ima dovoljno znanja i iskustva da pokrene promjene”, rekao je Rađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.