Zlatni dani Marija Mandžukića i fotografija s Ronaldom u zagrljaju koja govori sve…

Foto: Twitter

Bivši hrvatski reprezentativac, jedan od junaka hrvatskog pohoda prema finalu Svjetskog prvenstva ove godine u Rusiji, Mario Mandžukić, ove sezone, kako smo već više puta naglašavali, igra u sjajnoj formi. Naime, Mario je nezamjenjivi dio Juventusa, koji bez problema maršira talijanskim prvenstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na krilima Mandžukića i Cristiana Ronalda, ovogodišnjeg pojačanja Juventusa iz Reala, Stara dama superiorno igra na sve tri strane. Posebno je Juve impresivan u Serie A.

Juventus je, podsjetimo, u 16 kola Serie A upisao 15 pobjeda i 1 remi. Mandžukić je drugi strijelac kluba ove sezone sa sedam golova, četiri manje od sjajnog Portugalca, Cristiana Ronalda, koji je zabio 11. Mandžo je zabio pet golova manje od prvog strijelca Serie A Piateka. No,Mandžo nije ”samo” strijelac već je i asistent, borac koji sebe uvijek podređuje momčadi, nije stoga čudno kada ga na Apeninskom poluotoku uspoređuju s komandosom, dakako, u sportskom smislu.

Popularni Mandžo, miljenik je navijača Juventusa, na svom je Twitter profilu objavio fotografiju s treninga uz klupske suigrače. Mandžukić se našao u zagrljaju s Ronaldom, Pjanićem i Khedirom te je uz priloženu fotografiju napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Dobro se zabavljam sa svojom internacionalnom obitelji u našem talijanskom domu”.

Drugim riječima, Mario Mandžukić u Juventusu očito uživa kao u niti jednom klubu do sada, uključujući i Bayern, s kojim je pokorio Europu prije pet godina. Mandžukić je tada u finalu Lige prvaka Borussiji Dortmund zabio pogodak, Bavarci su slavili 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.