Konferencija ‘Kako riješiti problem dugotrajne nezaposlenosti’ sutra u Zagrebu

Ako se pitate kako riješiti problem dugotrajne nezaposlenosti odgovore potražite na konferenciji o ovom pitanju koja će se održati u srijedu 11. ožujka u prostoru Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja u Zagrebu (Ulica Florijana Andrašeca 18A) s početkom u 9:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, stručna skupina za zapošljavanje, socijalna pitanja i građanstvo i Promatračka skupina za tržište rada Europskog gospodarskog i socijalnog odbora (EGSO) organizira Konferenciju “Kako riješiti problem dugotrajne nezaposlenosti: Nacionalne i europske perspektive”.

Program će trajati od 9:30 kada počinju registracije sve do 16 sati. Prezentacije će održati mnogi uvaženi gosti poput Miranda Mrsića, Jackie Morina, voditelja Odjela za mobilnost i službe za zapošljavanje, Uprava za strategiju Europa 2020, Donald Storrie, načelnik Eurofoundovog Odjela za zapošljavanje i promjene i drugi stručnjaci u ovom području.

Biti će prilike i za opću raspravu te zajednički ručak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.