16. Croatia open: Hrvatski karatisti osvojili čak 13 medalja

Foto: Facebook

Na 16. izdanju jakog međunarodnog turnira “Croatia open” u Rijeci hrvatski karatisti u seniorskoj konkurenciji osvojili su čak 13 medalja, tri zlatne, isto toliko srebrnih, te sedam brončanih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do najviše stepenice pobjedničkog postolja stigle su Ines Grdenić u borbama u kategoriji do 50 kg, Maša Vidić, donedavno Martinović, (+68 kg), te djevojke ekipno u katama.

Ines Grdenić (Velika Gorica) u finalnom nastupu kategorije do 50 kg svladala je Crnogorku Anju Jović, Maša Vidić (Hercegovina Zagreb) u završnici teške kategorije nadvisila je još jednu crnogorsku predstavnicu Draganu Konjević, a u ekipnom finalu kata Hrvatska (članice KK “Sljeme”) je pobijedila Srbiju.

Srebro je u rukama Vlatke Kiuk (kate pojedinačno), Ivane Bebek (borbe, – 68 kg) i Marijana Logarušića (-67 kg).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brončane medalje osvojili su: Vladimir Gašper (-60 kg), Stjepan Štimac (-67 kg), Enes Garibović (-75 kg), Zvonimir Živković (-84 kg), Anđelo Kvesić (+84 kg), Ana Lenard (-61 kg), te ekipa Hrvatska 1 u ekipnim bobama.

Na dvodnevnom turniru, od najmlađih uzrasta do seniora i veterana, nastupio je ukupno 1601 natjecatelj iz 19 zemalja, a seniorima je to ujedno bila jedna od posljednjih provjera uoči SP-a koje će se krajem mjeseca održati u Linzu,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.