Andrej Plenković čestitao šahovskom velemajstoru Ivanu Šariću: ‘S radošću sam primio vijest o Vašem i hrvatskom velikom uspjehu’

Foto: fah

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković uputio je čestitku šahovskom velemajstoru Ivanu Šariću, koji je u srijedu u gruzijskom Batumiju osvojio naslov pojedinačnog europskog prvaka i tako postao drugim hrvatskim šahistom nakon velemajstora Zdenka Kožula koji je pobijedio na ovom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S radošću sam primio vijest iz gruzijskoga Batumija o Vašem i hrvatskom velikom šahovskom uspjehu. Samo se iznimnom višesatnom koncentracijom, promišljenom tehnikom i briljantnom igrom može postići ovako sjajna pobjeda. Vjerujemo da Vas, nakon višestruke titule prvaka Hrvatske, europskog juniorskoga prvaka, a sada i s naslovom novog europskoga pojedinačnog prvaka, kao najuspješnijega hrvatskog šahista svih vremena, očekuju još mnogi svjetski športski uspjesi”, stoji u čestitci hrvatskog premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.