Armada ponovno putuje brodom na utakmicu: Triler završnica hrvatskog nogometnog prvenstva!

Foto: fah

Pripadnici riječke Armade na svojoj su službenoj Facebook stranici objavili kako će za gostovanje u Puli ponovno biti organizirano putovanje brodom. Armada je očito ponukana činjenicom da su tako nedavno putovali prema Splitu kada je njihov klub ipak uspio ”preživjeti” Poljud. No, ovog puta protiv Istre ekipa slovenskog stručnjaka Matjaža Keka treba pobjedu, bod će teško biti dovoljan s obzirom kako Rijeka još mora i na Maksimir, četiri boda je naizgled velika prednost. Međutim, to je tako samo naizgled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Rijeka je na posljednja tri gostovanja u Puli pobjeđivala, sad joj bodovi trebaju više no ikad. Naravno, ruta prema Puli je puno kraća nego ona kada je putovalo brodom prema Splitu. Navijači Rijeke na utakmicama zadnjih tjedana uglavnom skandiraju ”šampioni, šampioni…”, iako je daleko od toga da bi sve bilo gotovo. Svoju prvu veliku meč loptu Riječani su promašili na Rujevici u derbiju protiv Dinama kada su praktički do samog kraja vodili 1:0, a onda ih šokirao sjajnim pogotkom Soudani.

Spomenimo također kako se utakmica između Istre i Rijeke igra subotu u 19 sati. Nakon Istre Rijeka će imati pred sobom još tri gostovanja. Trenutno imaju četiri boda prednosti ispred aktualnog prvaka zagrebačkog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.