Armada se pobunila zbog novog dresa Rijeke: Evo koji su razlozi

Foto: fah

Rijeka je predstavila retro dres na kojem će sa strane biti broj 1906, a navijačka skupina Armada se pobunila.  Armadi smeta i crna boja i dugine boje koje se nalaze na novoj garnituri dresova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Klub navijača Armada Rijeka ovim putem ima potrebu izraziti svoje mišljenje i nezadovoljstvo povodom nastupanja HNK Rijeke u novim tzv. “retro” dresovima, u bilo kojoj utakmici koja će se održati u budućnosti, počevši od najavljene u nedjelju protiv HNK Šibenika.

Svi mi koji naš klub pratimo malo duže dobro znamo kako je godina osnutka HNK Rijeke 1946. (kao NK Kvarner), a u daljnje objašnjavanje povijesti ovom prilikom ne želimo ulaziti.

Ovim putem se izrazito protivimo takvim postupcima kojima se mijenja naša povijest, godina osnutka, a sada očito i dres, pa samim time i naše klupske boje, a dobro se zna da su to plava i bijela. Za druge boje na dresu nema mjesta, pa bio on i treći ili trening dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga ovom prilikom apeliramo na inicijatore ove ideje da se ne vode modernim europskim trendovima, već da za promjenu poslušaju mišljenje navijača, odnosno članova kluba. Sve u svrhu poboljšanja rada, vizualnog identiteta, te općenito za boljitak HNK Rijeke – jer ipak je klub iznad svakog pojedinca, pa i nas!

Zato pozivamo sve navijače da prije svega dođu na utakmicu protiv Šibenika, poderu grla i pruže podršku igračima jer oni to zaslužuju te da dođu u dresovima i bojama najdražeg nam kluba PLAVO – BIJELIM”, poručila je Armada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.