Blic s nestrpljenjem čeka rasplet Hrvatske i Albanije: Mađari nam zabiberili, ali Srbiju i remi s Danskom vodi dalje

Hamburg, 19.06.2024. - Utakmica 2. kola skupine B nogometnog Europskog prvenstva između Hrvatske i Albanije. Na fotografiji Josip Šutalo, Luka Modrić. foto HINA/ Damir SENČAR/ es

Drama u raspletu skupina na Euru tjera Srbe da večeras od 21 sat prate reprezentacije Hrvatske i Albanije. I to jer njihovi rezultati u mečevima protiv Italije i Španjolskoj pomažu Srbiji da prođe skupinu. Baš zbog toga oglasio se i Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naslov jednog članka je “Čekamo pomoć Hrvata i Albanaca! Mađari nam zabiberili, ali Srbiju i dalje remi s Danskom vodi dalje”, a pod njim navode: “Švicarska ide dalje kao druga, dok je Mađarska savladala Škotsku pogotkom u desetoj minuti nadoknade za treće mjesto i nada se plasmanu u osminu finala. Trijumf sjevernih susjeda bi mogao imati negativan utjecaj na Srbiju u konačnom zbroju, pošto nam je tu bio neophodan remi.

Ali da vidimo prvo što mi moramo uraditi za nokaut-fazu. U slučaju naše pobjede nad Dancima i ako Slovenija ne napravi čudo i savlada Englesku, Srbija s drugog mjesta grupe C prolazi u osminu finala. Tamo je čeka domaćin Njemačka, iako su trenuci odlučivali da to bude Švicarska.

Pobjeda nije jedini način da se ekipa Dragana Stojkovića domogne drugog kruga. Potencijalno, i remi bi mogao završiti posao.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi naslov je “Kao da igra Srbija! Dvije utakmice – jedan termin: Cijela zemlja čeka ova dva duela koji mogu krojiti sudbinu Orlovima” i ispod njega piše: “Ponedjeljak, 24. lipnja je rezerviran za utakmice koje mogu utjecati čak na plasman Srbije u drugu fazu Europskog prvenstva. Hrvatska igra protiv Italije, Albanija protiv Španjolske, a oba meča počinju od 21 sat.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.