Evo od čega je naglo preminuo bubnjar grupe Psihomodo Pop

Foto: snimka zaslona

Bubnjar benda Psihomodo Pop Tigran Kalebota iznenada je preminuo u ponedjeljak 11. prosinca. Njegova smrt u 54. godini života iznenadila je mnoge, tim više što nije imao nikakvih zdravstvenih problema niti se žalio na ikakve tegobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Tigran je preminuo od posljedica srčanog udara. Svi smo i dalje u šoku i teško nam je povjerovati da se ovo dogodilo. Tigran se nikada nije žalio na zdravstveno stanje i koliko znam nije imao nikakvih problema sa zdravljem. Tim više nas je ovo iznenadilo. Pogreb će biti u četvrtak u 16 sati na Krematoriju’, rekla je Lidija Balija, njegova menadžerica za Dnevnik.hr.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković također je iznenađen iznenadnom smrću. Izrazio je sućut obitelji iznenada umrlog hrvatskog glazbenika. ”Poštovana obitelji Kalebota, sa žalošću sam primio vijest o iznenadnoj smrti gospodina Tigrana Kalebote. U ime Hrvatskoga sabora i u moje osobno ime, molim vas, primite izraze iskrene sućuti. Odlazak gospodina Kalebote ostavit će veliku prazninu na hrvatskoj glazbenoj i kulturnoj sceni. Pamtit ćemo ga kao vrsnog glazbenika i nositelja uspjeha kultnog hrvatskog rock-sastava Psihomodo pop, čija je glazba obilježila mnoge naraštaje“, stoji u brzojavu sućuti predsjednika Sabora Jandrokovića

Podsjetimo, Tigran Kalebota je zajedno s Davorom Gopcom i Smiljanom Paradišem – Šparkeom, bio jedan od osnivača ovog kultnog benda, a s dečkima svira još od 1983. godine, piše Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.