Bivši direktor Napolija: “Došao sam gledati Kranjčara, ali zanimalo me samo tko je Modrić”

Foto: fah

Real Madrid u srijedu dočekuje Napoli u osmini finala Lige prvaka, a bivši direktor talijanskog velikana otkrio je kako je u Napulj mogao dovesti Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je to 2006. godina, vidio sam ga na derbiju Dinama i Hajduk. Luka je bio jako mlad, vidio sam kako igra i zatražio večeru s njim. Osjetio sam da će biti veliki nogometaš, već tada je igrao sjajno”, rekao je Pierpaolo Marino.

Naime, tada je Napoli bio zainteresiran za Niku Kranjčara, koji je nastupao za Hajduk.

“Otišao sam u VIP ložu stadiona Maksimir, gdje je Dinamo na derbiju protiv Hajduka slavio naslov. Širom otvorenih očiju, u dimu od baklji, gledao sam elegantne kretnje Kranjčara, ali brzo sam primijetio jednog igrača Dinama. Pogledao sam zapisnik i vidio da je riječ o Modriću, koji je svojim golom i odlučio derbi”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mene je zanimalo samo tko je Modrić. Saznao sam da je mlad, da je godinu ranije igrao na posudbi u malom klubu. Nazvao sam predsjednika kluba i rekao mu da ga odmah dovede, a on mi je rekao da Hrvatima mogu ponuditi oko sedam milijuna eura”, dodao je.

“Bili smo na večeri s ljudima iz Dinama i saznali da Modrić, jer Hrvatska tad nije bila u Europskoj uniji, ne može igrati u drugoj ligi. Htjeli smo ga ostaviti godinu dana na posudbi u Dinamu dok ne uđemo u prvu ligu, ali je to propalo zbog birokratskih problema”, istaknuo je.

Nije prošlo dugo, a Modrić je iz Dinama otišao u Tottenham za 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.