Otkrivena imena izvođača na koncertnom spektaklu ‘To je moja zemlja – 9. lipnja u Splitu

Foto: PR

Danas je održana tiskovna konferencija povodom najave velikog koncetnog spektakla “To je moja zemlja”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert u čast hrvatske glazbe pod nazivom “To je moja zemlja” održat će se 09. lipnja 2019. godine s početkom u 20:00 sati na Gradskom stadionu Poljud.

Otkrivena su i imena izvođača, a nastupit će Dražen Zečić, Mladen Grdović, Meri Cetinić, Thompson, Miroslav Škoro, Prljavo kazalište, Dubrovački trubaduri, Tony Cetinski, Novi fosili, Milo Hrnić, Matko Jelavić, Tereza Kesovija, Stijepo Gleđ Markos, Đani Maršan, klapa Maslina, Zlatko Pejaković, Miroslav Škoro, Kićo Slabinac, Ranko Boban i Jasna Zlokić.

Poljud je i dosad imao prilike ugostiti velike koncertne spektakle ali po prvi puta na svjetski poznatom splitskom stadionu okupit će se ponajveća imena domaće zabavne glazbe. Namjera koncerta je pokazati svu bogatu povijest domaće zabavne glazbe te pružiti njenim poklonicima koncert na kojem će nastupiti ponajveća imena hrvatske glazbene scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve izvođače pratiti će Orkestar Josipa Cvitanovića.

Voditelji programa su Oliver Mlakar, Mirna Berend i Mirta Šurjak.

Koncert je humanitarnog karaktera budući će prihod, po odbitku troškova, biti doniran KBC-u Split za kupnju laparaskopsog stupa s potrebnom opremom za laparaskopske i endoskopske operacije Zavoda za urologiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tiskovnoj konferenciji javnosti su se obratili Ivica Bubalo (udruga Picaferaj) i Damir Karaman (Karaman koncert d.o.o.) u ime organizatora:

“Dosad sam organizirao devet koncerata na Poljudu i svaki mi je bio poseban, ipak ovaj je za mene najposebniji. Zato pozivam sve ljude koji su u mogućnosti da, ma koliko daleko živjeli od Splita, dođu i da svi zajedno zapjevamo pjesme s kojima smo se rodili, koje su nas oblikovale kao ljude i s kojima umiremo. Želja nam je ovim koncertom podsjetiti i sve naše ljude diljem svijeta na vrijednost naše glazbe koju svi nosimo u srcu. Zahvaljujem svim izvođačima koji su se redom odazvali i nastupaju bez honorara te će zajedno s nama donirati dobit Odjelu za urologiju. Čuvajmo našu glazbu i naš ponos i nek se Poljud čuje po cijelom svijetu.”, izjavio je Ivica Bubalo.

“Ulaznice za koncert “To je moja zemlja” u prodaji su od danas, 5 travnja, putem sustava Croatia Tickets i Eventim. Cijena ulaznice je 80 kuna a za takozvani obiteljski paket od 4 i više kupljenih ulaznica cijena pojedinačne ulaznice je 60 kn. Smatram da je ovaj izbor izvođača i pjesama lijepo zaokružena cijelina koja priča priču jedne bogate glazbene povijesti naše zemlje. Naravno da Hrvatska ima još izvođača kojima je mjesto ovdje, naravno da postoji još pjesama koje nisu uvrštene, to samo potvrđuje bogatstvo naše zabavne glazbe. No nadamo se da će ovaj koncert biti put da se i u drugim gradovima ispriča slična priča.”, rekao je Damir Karaman

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ime Urološke udruge Split i Zavoda za urologiju dr. Mario Duvnjak kazao je:

U ime Predsjednika Urološke udruge Split i Pročelnika Zavoda za urologiju docenta Librenjaka želim izraziti zahvalnost svima koji su prepoznali potrebe naše Udruge i Zavoda. Želja nam je obnoviti opremu i kompletirati potrebno nam za endoskopske i laparaskopske zahvate u urologiji. Na taj način bi našim bolesnicima ponudili europske modalitete liječenja. Vjerujem da ćemo zajedno ostvariti cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.